(foto: Christina Christensen)Hvad går det her ud på?
- Køb musik direkte fra Ghana, og download det med det samme!
- 84% går til kunstnere.
- Giv musik som en hilsen


Økonomisk fordelingTilmeld nyhedsbrevet
Læs mere om DiGiDi
Handelsbetingelser

 

DiGiDi a.m.b.a. er Digital Distribution!


Begrebet Fair Trade vinder stadig mere frem i den vestlige verden som en måde, hvorpå forbrugere, gennem deres personlige indkøb, kan støtte bæredygtig produktion i udviklingslandene. Det har indtil nu primært drejet sig om fødevarer eller tekstiler.


Målet med DiGiDi a.m.b.a. er at skabe et globalt, frit og uafhængigt distributions netværk for alle digitale formater. Digidi er et non-profit andelsselskab, der er ejet af musikere og andre kreative i både Danmark og udlandet. I dag er der over 800 andelshavere.

Fair Trade er nøgleordet. DiGiDi er ejet 100 % af de personer, som bruger distributionen.
Alle, der har købt en andel i selskabet, kan uploade deres materiale til vores distributionsnet og komme direkte i kontakt med dem, der ønsker at købe.


Vores distributions netværk!
Vores digitale distributionsnet giver i dag adgang til 60 internetbutikker i 22 lande, igennem bl.a. iTunes, Basepoint og 247ms, samt i vores egen danske fair trade butik på musik.digidi.dk
 
Kunder kan downloade numrene enkeltvis eller sammensætte et helt album. Omkostningerne er meget små, og andelshaverne får op til 80 % af omsætningen. Der ingen fordyrende mellemled eller produktionsudgifter.

DiGiDi Ghana fungerer på de samme vilkår. Ligesom andelshaverne i det danske selskab, betaler de ghanesiske musikere, hvad der svarer til en dagløn for en andel. I Ghana er det ca. 60 kr.

DiGiDi - No doubt


Gå til DiGIDi