(foto: Christina Christensen)Hvad går det her ud på?
- Køb musik direkte fra Ghana, og download det med det samme!
- 84% af salget går til kunstnere.
- Giv musik som en hilsen


Med dette projekt støtter du pro-
duktion af ghaneserens egne
varer og værdier.

Fair Trade skaber respekt og motivation - og det smitter af på livsglæden. Og lyt selv - den seje livsglæde smitter af helt her oppe
i det kolde nord. Giv et nummer!


Økonomisk fordeling
Kreatives andel 84%


Økonomisk fordeling Andel til NCB (Komponist)
(0,96 kr.) (12 %)
 Andel til DIGIDI
(0,25 kr.) (4 %)
 Andel til kunster/pladeselskab
(5,19 kr + moms) ) (84 %)


Timelønnen i Ghana ligger omkring 7 kr. hvilket betyder at hvis du køber 1. nummer svarer det til én timeløn og 1. album til 80 kr. svarer til én dagsløn.


Tilmeld nyhedsbrevet
Læs mere om DiGiDi
Handelsbetingelser

Handelsbetingelser


1. givetnummer.dk's ydelse samt leveringsbetingelser
Alle udbudte musiktitler er lagt ud med rettighedshaverens accept, og er således fuldt lovlige. givetnummer.dk tilbyder musikdownloads af individuelle tracks samt albums.

Aktiveringskoden til musikdownload leveres umiddelbart efter at betalingsproceduren er gennemført, dog vil selve download processen variere afhængig af din Internetforbindelse.

Downloadtider for et track:

    * Modem 56 (ca. 12 min.)
    * ISDN 128 Kb (ca. 5 min.)
    * ADSL 256 Kb (ca. 3 min.)

2. Betaling
Til betaling af musiktitler fra givetnummer.dk kan du benytte Dankort samt internationale kreditkort: Eurocard, Mastercard, VISA og JCB. Alle priser angivet på Musikbutikken er i Danske Kroner (DKK) og er inklusiv moms, men uden betalingstransaktionsgebyr, der bliver lagt oveni den angivne salgspris.

3. Fortrydelsesret
Du kan ikke tilbagelevere musik købt på givetnummer.dk i henhold til reglerne herom i forbrugeraftaleloven. Der er dog altid mulighed for, at redownloade den musik du har købt og aktiveret. På kvitteringen, som er blevet sendt til dig på e-mail, står der de nødvendige oplysninger for, at du kan redownloade (brugernavn og aktiveringskode).

4. Priser
givetnummer.dk arbejder for at udbyde musik til konkurrencedygtige priser.
givetnummer.dk forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre prisen på produkter udbudt på www.givetnummer.dk, og yder ingen prisgaranti eller tilbagebetaling i tilfælde af prisfald eller kampagnetilbud.

5. Rettigheder vedr. brug af musikdownloads og kopiering af CD'er
Alle Musikbutikkens udbudte musik titler er beskyttet af dansk lovgivning om ophavsret. Krænkelser af ophavsretten kan resultere i erstatningskrav. Den ret du erhverver, når du køber musik på givetnummer.dk er ikke underlagt specielle begrænsninger, men følger ophavsretslovens regler:

Du må gerne:

    * Videresende musikken til dig selv eller andre i din husstand.
    * Overføre musikken til en bærbar musikafspiller, der tilhører dig eller andre i din husstand.
    * Kopiere musikken til en CD og spille den til en privat fest (også hos andre).
    * Kopiere musikken til en CD og lytte til den på dit arbejde, skole osv.
    * Kopiere musikken til en CD til bilen, sommerhuset, båden og til din discman.

Du må ikke:

    * Videresende musikken til personer udenfor din husstand.
    * Overføre musikken til en bærbar musikafspiller, der tilhører personer udenfor din husstand.
    * Forære kopier af den musik du har købt væk f.eks. på en CD.
    * Udlåne, bytte eller sælge den musik du har købt.


6. Registrering af kundedata
Når du bruger givetnummer.dk registreres det, hvilke sider du har kigget på og hvornår, hvilken browser du bruger, og hvilken IP-adresse du har. Derudover kan der benyttes 'cookies' til at indsamle oplysninger af teknisk karakter samt til statistiske formål for at måle trafikken på givetnummer.dk. Alle disse oplysninger er ikke-personrelaterede oplysninger. Det betyder, at du på baggrund af disse oplysninger ikke vil kunne identificeres som individ. Oplysningerne indsamles udelukkende af hensyn til systemadministrationen og fortsat optimering af givetnummer.dk.

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb fra Musikbutikken, behandles i overensstemmelse med gældende dansk ret.

Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder e-mail og varedata, som vedrører dig. Navn, og e-mail vil normalt blive transmitteret ukrypteret. Alle kundeoplysninger og informationer om bestillinger bliver behandlet strengt fortroligt, og vil aldrig blive videregivet til tredjepart.

Når du betaler med kreditkort, vil overførslen af dine kortinformationer og overførslen af penge ske i krypteret form via PBS-godkendt DIBS-software. givetnummer.dk kan ikke se dine oplysninger. DiGiDi a.m.b.a.  er den virksomhed, der forestår den tekniske afvikling af Musikbutikken. PBS har certificeret givetnummer.dk til at udføre denne betalingsform. Det er derfor sikkert at betale med kreditkort i vores butik.

Når kryptering benyttes, kan du se det ved, at der i nederste højre hjørne af siden bliver en hængelås synlig. Vi gør opmærksom på, at fortroligheden af ikke-krypterede meddelelser sendt via eksterne netværk (Internet) ikke teknisk er sikret. Vi opbevarer dine data sikkert, men ukrypteret.

Du kan jf. persondataloven få fuld indsigt i dine oplysninger, ved skriftlig henvendelse til givetnummer.dk.

7. Ansvarsbegrænsning
givetnummer.dk ansvar omfatter ikke:

    * Fejl opstået som følge af købers anvendelse af musikken i sammenhæng med andet tilbehør, som direkte eller indirekte påvirker musikkens funktion.
    * Tab som følge af nedsat drift, tab af data eller andre forhold ved den tekniske drift, som givetnummer.dk ikke umiddelbart har indflydelse på.

Hvis den musik, som du har købt på givetnummer.dk, er mangelfuld, har du alene ret til redownload jf. punkt 3. givetnummer.dk påtager sig intet ansvar for mangler udover adgangen til redownload, og fraskriver sig således ethvert yderligere ansvar, herunder også tab, som en mangel måtte forvolde kunden.

8. Værneting og lovvalg
Handelsbetingelser for musikdownloads via givetnummer.dk er underkastet dansk ret og enhver tvist mellem køberen og givetnummer.dk, i anledning af køberens køb af musik på www.givetnummer.dk, skal afgøres ved retten i København.